Koppel Halloween

Alleen lekkers en geen tricks: het perfecte Halloween-aanzoek

0 Gedeeld
0
0
0

Als je van spectaculair houdt, kun je met Halloween een aanzoek doen dat je partner niet snel zal vergeten! Van een verkleedpartij tot “trick or treating”, pompoenvelden tot spookhuizen, er zijn zo veel leuke manieren om deze feestdag te gebruiken om je aanzoek nog specialer te maken.

Waarom Halloween steeds populairder wordt voor aanzoeken

In de VS is Halloween al lang een groot feest, waarbij iedereen, van kinderen tot volwassenen, betrokken is, maar andere landen zoals het VK beginnen pas de laatste jaren meer in te spelen op de Halloween sfeer . Door deze toename van de viering van Halloween worden aanzoeken met Halloween aan beide zijden van de Atlantische Oceaan steeds populairder. En hoewel het niet een van de meest traditionele feestdagen is om een aanzoek te doen, is Halloween nog steeds een populaire keuze voor huwelijksaanzoeken. In feite, volgens een onderzoek uit 2019 door evenementenbedrijf Chillisaus, was Halloween de zesde meest populaire feestdag om een aanzoek te doen, waarbij 12% van de ondervraagde mannen dacht dat het de beste dag van het hele jaar was om het te vragen!

Dus is een aanzoek op 31 voor jou de beste keuze? Het plezier en de grilligheid van Halloween lenen zich uitstekend voor allerlei verrassende aanzoeken, en er zijn heel wat creatieve manieren waarop je op de griezeligste avond van het jaar de grote vraag kunt stellen.

Een aanzoek doen met een pompoen

Halloween zou geen Halloween zijn zonder pompoenen, en deze zijn de ideale manier om je geliefde ten huwelijk te vragen. Een eenvoudige manier is bijvoorbeeld om het aanzoek in een pompoen of een serie pompoenen te kerven, ze dan ‘s avonds met kaarsen aan te steken en te zien hoe je partner reageert! Je zou de pompoen bij een romantisch diner als middenstuk op tafel kunnen zetten, of ze buiten je huis plaatsen zodat je partner bij thuiskomst begroet wordt door een spookachtig romantische verrassing.

Als je samen een pompoen aan het kerven bent, zou je ook de verlovingsring op de steel kunnen schuiven en te kijken hoe lang het duurt voor je partner het merkt. Als hij of zij de ring ziet en verward naar jou kijkt, hoef je alleen maar op één knie te gaan en de vraag te stellen.

Ideeën voor Halloween-aanzoeken met een griezelig thema

Veel mensen vinden het leuk om zich met Halloween te verkleden, en dit kan gemakkelijk in een Halloween-aanzoek worden verwerkt. Zorg voor een kostuum voor jou en je partner van een beroemd paar, of het nu voluit griezelig is zoals Gomez en Morticia, of iets romantischer zoals het paar uit je favoriete film of boek. Je zou ook kunnen kiezen voor kostuums van twee dingen die bij elkaar horen, zoals melk en koekjes — een knipoog naar wat je voor je partner voelt!

Een ander leuk idee voor een Halloween-aanzoek is om de traditie van trick or treating te gebruiken. Klop op jullie voordeur en als je partner antwoordt, vraag je of ze een trick of een treat wil. Als ze vanzelfsprekend het laatste kiest, kun je ofwel ronduit je vraag stellen, of het thema gaande houden door haar een zakje met een snoepring erin te geven. De andere optie is om je vrienden erbij te betrekken, en dan samen met je partner te gaan trick or treating bij hun thuis. In plaats van een zak snoep geven je vrienden je partner een ringendoosje, en zetten voor jou het podium klaar om op één knie te gaan en je vraag te stellen!

Een stapje verder gaan voor Halloween-aanzoeken

Het extravagante karakter van Halloween betekent dat het een ideale datum is om een groots aanzoek te doen. Als je ervan droomt om iets echt episch te creëren voor je partner, dan is er geen limiet aan de creatieve dingen die je zou kunnen plannen. Denk aan een speciaal gecreëerd spookhuis met een aanzoek aan het einde, een flashmob die zorgvuldig gechoreografeerd wordt op het favoriete spooklied van je geliefde, of een schattenjacht in een maïsdoolhof.

Misschien is het een goed idee om een aanzoekplanner in te schakelen, want deze professionals kunnen ervoor zorgen dat je grootse Halloween-aanzoek beslist een treat wordt voor je partner en niet uitdraait op een zware mislukking voor jou! 

Meer ideeën voor Halloween-aanzoeken

Natuurlijk kan het zijn dat een aanzoek met een volledig Halloween-thema te extreem voor je voelt. Gelukkig zijn er nog heel wat manieren waarop je een vleugje van de feestdag in je aanzoek kunt verwerken zonder helemaal naar de duistere kant over te gaan.

Als het weer meezit, neem je je partner mee naar een plaatselijk pompoenveld en stel je hem of haar de vraag omringd door prachtige pompoenen. Je zou ook ‘s avonds een wandeling door de buurt kunnen maken, de versierde huizen bewonderen en een geschikt moment kiezen om de zo belangrijke vraag te stellen.

Veel historische huizen zijn versierd voor Halloween, waardoor je een prachtige achtergrond hebt voor je aanzoek, met een knipoog naar de feestdag zonder er helemaal in op te gaan. Of hou het heel simpel met een wandeling in het bos, omringd door knisperende, vallende bladeren en met een paar dampende mokken pumpkin spice latte!



0 Gedeeld
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk