best ways to propose

Beste manieren om een aanzoek te doen

0 Gedeeld
0
0
0

Je hebt besloten dat het tijd is om de vraag te stellen. Je hebt onderzocht hoe je een aanzoek doet: je hebt de zegen van zijn/haar vrienden, je hebt de ring en je weet dat jullie beiden op hetzelfde punt in de relatie zitten. Nu is het tijd om te beslissen wat de beste manier is om een aanzoek te doen!

Er zijn zoveel verschillende manieren om een aanzoek te doen, of je het nu privé of in het openbaar wilt, extravagant of intiem, ingetogen of Instagram-waardig (hoewel, wat ons betreft: wij vinden elk aanzoek Instagram-waardig). Om je op weg te helpen hebben we een lijst samengesteld van de beste manieren om een aanzoek te doen, zodat jouw aanzoek zijn plaats kan veroveren op de lijst van beste huwelijksaanzoeken in de geschiedenis:

Beste manieren om een aanzoek te doen als je van het buitenleven houdt

Picknick-aanzoek

Er is maar weinig dat zo romantisch is als een picknick. Misschien komt het omdat het recht uit een midden-eeuwse roman lijkt te komen, maar iets van je plekje uitkiezen, je deken uitspreiden en je installeren voelt ZO amoureus. Je kunt je champagne tevoorschijn halen, je broodjes en je aardbeien, en het dan afmaken door de ring tevoorschijn te toveren!

Sportwedstrijd

Als je partner en jij graag naar live sport kijken, waarom vraag je hem of haar dan niet ten huwelijk terwijl je bij een wedstrijd bent, omringd door de menigte? Als hij/zij ja zegt, is de deining van de menigte die je toejuicht fantastisch.

Wandeling

De top tijdens een wandeling bereiken geeft toch al een euforisch gevoel, maar waarom zou je dat niet nog versterken door de vraag te stellen? Met prachtige uitzichten, een ongeëvenaarde nabijheid van de natuur en een gevoel van gedenkwaardige prestatie, hebben wandelingen alle ingrediënten voor de beste huwelijksaanzoeken.

Camping

Op dezelfde manier kan kamperen een super romantische manier zijn om een aanzoek te doen. (Zorg er wel voor dat je zeker weet waar je de ring hebt ingepakt, tussen al het andere dat je hebt!)

Strand

Of ze nu zonovergoten zijn en bedekt met wit zand of kiezelachtig en met een briesje, een strandaanzoek blijft voor altijd een van de meest romantische manieren om een aanzoek te doen. Zand tussen je tenen en een glimmende nieuwe ring aan je vinger – is er ooit een betere combinatie geweest?

Sterrenkijken

Je verloven is de volgende opwindende fase van je verbintenis – dus waarom dit niet nog meer benadrukken door het onder de sterren te vragen? Het zien van de enormiteit van de nachtelijke hemel om je heen kan je het gevoel geven dat je de enige twee mensen op de wereld bent – iets wat de romantiek van de gelegenheid alleen maar groter maakt.

Beste manieren om een aanzoek te doen als jullie graag veel thuis zijn

Tijdens het koken

Prins Harry vroeg Meghan Markle ten huwelijk terwijl ze samen een gebraden kip kookten. Als dat zijn status als een van de beste huwelijksaanzoeken aller tijden niet bevestigt, wat dan wel? Koken kan zo’n heerlijk moment van samenwerking tussen jullie beiden zijn – en het is misschien wel de enige keer dat je echt samen bewust tijd doorbrengt in een drukke werkweek – dus de betekenis ervan eren kan de perfecte manier zijn om de gelegenheid te markeren.

Op de bank

Als je in de keuken meer woede dan romantiek voelt, waarom stel je de vraag dan niet op de bank? Heb je een favoriete serie, film of een regelmatig tv-kijk-ritueel dat je graag doet, dan kan het een perfect moment zijn om de vraag te stellen.

Verander de kamer terwijl hij/zij weg is

Dat je thuis een aanzoek wilt doen, wil nog niet zeggen dat het super low-key moet zijn; waarom maak je niet van de gelegenheid gebruik terwijl je partner weg is om de kamer om te toveren? Gebruik kaarsen, bloemblaadjes en foto’s van jullie avonturen samen om de ruimte te versieren; wacht dan af tot hij/zij de sleutel in het slot steekt en bereid je voor op de verrassing!

Lekker knus in bed

Als je partner graag op de sluimerknop drukt en van uitslapen houdt, dan is een aanzoek in bed misschien wel een van de beste manieren om hem of haar ten huwelijk te vragen. Waarom maak je niet zijn/haar favoriete ontbijt op bed en breng je het samen met het ringendoosje op het dienblad?

Beste manieren om een aanzoek te doen als je van verkennen houdt

In een restaurant, café of bar

We weten dat het hele ring-in-het-eten cliché te vaak gedaan is, maar een aanzoek doen in een restaurant, café of bar is nog steeds een van de beste manieren om een aanzoek te doen. Of het nu gaat om een speciaal diner in een luxe restaurant of ergens waar je vrij regelmatig heen gaat om te trakteren, het is een trefzekere manier om die gelegenheid een speciaal plekje in je hart te geven!

Bij een kunstgalerie

Net als de kunstwerken is je partner onbetaalbaar – dus waarom geen aanzoek doen in een kunstgalerie? Omringd door eeuwen, zo niet millennia van ongelooflijk talent, creativiteit en geschiedenis, zet je samen de volgende stappen op je reis.

Organiseer een schattenjacht

Een schattenjachtaanzoek stond op onze lijst van beste manieren om een aanzoek met kinderen te doen, maar het is niet alleen voor de allerkleinsten. Speurtochten kunnen de beste huwelijksaanzoeken zijn omdat er zoveel speciale herinneringen in verwerkt kunnen worden, terwijl je verschillende plaatsen bezoekt die een belangrijke rol in je relatie gespeeld hebben. Waarom laat je geen aanwijzing achter op de plaats van je eerste afspraakje? Waar je je eerste kus had? Of zelfs waar jullie elkaar ontmoetten? (Toen David Burtka Neil Patrick Harris ten huwelijk vroeg, zaten ze in een limousine op weg naar een casino – hij gaf de chauffeur opdracht aan de kant te gaan, en deed zijn aanzoek op het trottoir, precies op de hoek waar ze elkaar voor het eerst ontmoet hadden)!

We hopen dat deze gids voor de beste huwelijksaanzoeken je wat inspiratie heeft gegeven: maar onthoud vooral dat de beste manier om een aanzoek te doen de manier is die bij jou past. Het heeft geen zin iets traditioneel-romantisch van deze lijst te kiezen als je weet dat het je partner in verlegenheid zal brengen, of dat je zelf zo zenuwachtig zult zijn dat je het misschien niet zou kunnen doen!

In plaats daarvan werken wij als aanzoekplanners met jullie samen om jullie plannen te personaliseren, zodat het iets wordt wat je partner echt leuk vindt. Jouw relatie is geen dertien in een dozijn, en je aanzoek moet dit ook niet zijn!

0 Gedeeld
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk